Cinema Summer: "The Name of the Rose" at Eberbach Monastery

16.09.2017; 20:30 Uhr – 16.09.2017; 23:00 Uhr

Kategorien Führungen mit Themenschwerpunkt, Klosterführung, Newsletter, Sonstiges, Veranstaltung, English language
Veranstalter Stiftung Kloster Eberbach
Veranstaltungsort Basilika, Kloster Eberbach
Preis ab 19,50 €

Guided tours and a fantastic movie in the original location

Kloster Eberbach und "Der Name der Rose" - ein Welterfolg!

Führungen und eindrucksvolles Kinoerlebnis - Vorführung der englischsprachigen Fassung am Original-Drehort. Immer im September. Seit mehr als 10 Jahren. nimmt die Stiftung Kloster Eberbach am KinoSommer Hessen teil.

Wer den Film schon kennt, dem sei die Gelegenheit empfohlen, Sean Connery in der englischen Originalfassung zu erleben.

Diese Filmfassung wurde für Deutschland wahrscheinlich nie auf Zelluloid kopiert, daher greifen wir für die Vorführung auf eine digitalisierte Version zurück. Die Vorführung des englischen Originals erfolgt mit deutschen Untertiteln.

Weiter zum Ticketvorverkauf (Das Ticketangebot wird regelmäßig ergänzt.)

English Description

"The Name of the Rose"
Doors open: 7:00 p.m.
Film start: 8:30 p.m.
Meeting place: Ticket Office (Klosterkasse)

Who could ever imagine that the film “The Name of the Rose” with leading actors Sean Connery, Christian Slater, Ron Perlman and F. Murray Abraham would become such a worldwide success!

All interior scenes of the movie were filmed in Kloster Eberbach.

In cooperation with KinoSommer Hessen we are proud to present this very special cinematic experience –  in English! Watch the cult movie while sitting in the original location.

Screening in the church of Kloster Eberbach (with German subtitles). Cinema as you have never experienced it before!

From 7 to 8 p.m.: English-speaking tour guides show you around the cloister, combining the history of Kloster Eberbach with stories about the making of the film. See the original venues and some of the stage props.

Wine, sparkling wine and mineral water as well as pretzels are served in the cloister until the break. If you prefer, you may start the evening with a nice dinner at our cloister restaurant “Klosterschänke”.

Tickets are available here >>

Stiftung Kloster Eberbach Führungen und Weinführungen